by admin

Mia Gundersen

Mia er Norges ubestridte diva, samtidig som hun alltid er tilstedeværende. Med sitt smittende smil og sjarm fanger hun alles oppmerksomhet.

I disse dager gjør hun stor suksess i musikalen “Sister Act” som spiller for fulle hus på Chateau Neuf i Oslo. 

Mia Gundersen er en av Norges mest allsidige artister og har gjort et betydelig antall roller både på scenen og på TV-skjermen. Hun kan bookes i utallige variasjoner. Som foredragsholder, konfransier,- med musikkinnslag både alene og sammen med lite eller større orkester. 

Aktuell med:

– “Sister Act” på Chateau Neuf i Oslo

– “To gode venner”, musikalsk kabaret med Espen Hana

– “Desembernatt” 2023


Maj Britt Andersen

Tro det eller ei, men det er altså 40 år siden Maj Britt Andersen debuterte som plateartist. Mer eller mindre uten stans siden 1975 har Maj Britt beriket stadig nye generasjoner med sitt talent. Karrieren fra starten og frem til i dag forteller oss hvor viktig hun har vært – og er.

Maj Britt Andersen vokste opp i et hjem fylt av musikk og startet sin karriere som seksåring i sangkoret Unge røster. Etter dette har hun medvirket i et hav av musikalske band konstellasjoner, gitt ut en rekke plater, samt medvirket i en rekke teater- og revyforestillinger.

Andersen har bidratt til å heve standarden på norske barneplater. Oppskriften er nærhet, munterhet, bruk av dialekt, gode musikere og en musikalsk innpakning som er både nynnbar og oppfinnsom! Det er en stor glede for oss å få samarbeide  med selveste Maj Britt Andersen. 

Aktuell med:

– “Onger er rare” – mars-okt 2023

– “Julegleder”, en julekonsert for hele familien desember 2023

Mari Bølla

Mari vant Idol i 2020 og er tidenes yngste vinner globalt. Med sin fantastiske stemme  bergtar hun sitt publikum når hun går på scenen.  

Mari startet tidlig med musikk. I 2014 deltok hun i Idol Jr hvor hun kom på en sterk tredjeplass, fire år senere  vant hun Norsk Tipping sitt «Drømmestipend». 

I fjor ga Mari ut singelen «Now that I found you» etter at hun vant Idol og rett før jul ga hun ut enda en ny singel «Not that girl». Mari har også de siste årene vært en del av juleturné ensemblet “Desembernatt” som har gjort stor suksess rundt i Rogaland.

I disse dager er Mari aktuell med ny låt. Vi er stolte av å ha Mari i vår stall.

Aktuell med:

– Ny låt “Different kinda love”

– Turné mars 2022

Rigmor Galtung

Siden tidlig 90-tallet har Rigmor vært en av Norges morsomste damer. De siste årene har hun gjort stor suksess på scenen med sine humorforestillinger , samtidig som hun farter land og strand rundt med sitt kritikerroste foredrag «Tur-retur knestående». 

Imitasjon ligger tett til hjerte hos Rigmor og med sine treffsikre karakterer er det alltid rungende latter i salen når hun entrer scenen som Erna Solberg , Brundtland eller Wenche Myhre, pluss mange mange flere.  Det er aldri en kjedelig dag på jobben med Norges første stand-up komiker og det er en stor glede å få jobbe med Rigmor og hennes store humor talent. 

Aktuell med:

– På gravens rand (Nytt sommershow i Tønsberg sommeren 2023)

– Humorduo med Marianne Krogness

– Foredrag

Tommy Fredvang

Fra punkband til McCartney-skolen til X-factor til ABBA til Stavangerkameratene. Tommy Fredvang har aldri vært i tvil om at det er på scenen han hører hjemme, og nå har han gitt ut sitt første album som soloartist. 

Tommy Fredvang ble først kjent for allmennheten da han slo igjennom i X-Factor i 2009. Etter sin deltakelse i det populære talentprogrammet fikk han stor suksess med sine to singler ”Wake up call” og “Always on my mind”. Begge låtene solgte til gull, og førstnevnte singel fra debutalbumet ”From Now on” nådde også Top 3 på populære iDanceradio i Canada.

Videre gikk veien til Melodi Grand Prix , Nrk suksessen «Stjernekamp» og ikke minst samarbeidet som ble «Stavangerkameratene». I fjor ga han ut en låt sammen med Rita Eriksen som het «Stå i ro» og som nå er en av Norges mest spilte låter på radio. I disse dager er han ute med en ny singel som heter «aldri x alltid» og vi gleder oss til videre samarbeid med denne fantastiske produktive Stavanger artisten. 

Aktuell med:

– “Sånn som eg”

logo-ny-450

Jobber for å skape unike konsert- og teateropplevelser rundt i landet. Underholdning er vår lidenskap og de siste årene har vi fått jobbet med noen av Norges største og mest folkekjære artister.

@ 2023 Mikrofonen

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende prat!

Mikrofonen | St. Olavsgate 32 | 0166 Oslo | post@mikrofonen.no