Rigmor Galtung

Rigmor Galtung

Siden tidlig 90-tallet har Rigmor vært en av Norges morsomste damer. De siste årene har hun gjort stor suksess på scenen med sine humorforestillinger , samtidig som hun farter land og strand rundt med sitt kritikerroste foredrag «Tur-retur knestående».

Imitasjon ligger tett til hjerte hos Rigmor og med sine treffsikre karakterer er det alltid rungende latter i salen når hun entrer scenen som Erna Solberg , Brundtland eller Wenche Myhre, pluss mange mange flere.  Det er aldri en kjedelig dag på jobben med Norges første stand-up komiker og det er en stor glede å få jobbe med Rigmor og hennes store humor talent. 

Aktuell med:

– På gravens rand (Nytt sommershow i Tønsberg sommeren 2023)

– Humorduo med Marianne Krogness

– Foredrag

logo-ny-450

Jobber for å skape unike konsert- og teateropplevelser rundt i landet. Underholdning er vår lidenskap og de siste årene har vi fått jobbet med noen av Norges største og mest folkekjære artister.

@ 2023 Mikrofonen

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende prat!

Mikrofonen | St. Olavsgate 32 | 0166 Oslo | post@mikrofonen.no