Pernille Haaland

Pernille Haaland

Pernille Haaland er en allsidig britisk/norsk skuespiller, konferansier, stand-up komiker og manusforfatter.

Har drevet med standup siden 2016 og har en bred erfaring. I London har hun opptrådt på The Comedy Store, Top Secret Comedy Club, Leicester Square Theatre, Soho Theatre og turnert Europa med solo show «Resting Confused Face». Hun har også deltatt med solo show i Edinburgh Fringe Comedy festivalen, 6 år på rad. 2020 flyttet hun til Oslo og har siden turnert over hele Norge. Hun var med på Harstad Stand-up festival i 2021 og 2022, Lofoten Stand-up Festival, Kilsund Sommer Stand-up, Humor Galla i Kristiansand, Deluxe festivalen i Oslo, Tusvik og Tønne sin podcast i samarbeid med flyktninghjelpen på Streamy og Latter Live sesong 4 og 5 på NRK.

Denne høsten kan du oppleve henne på scenen i HUMORGALLAEN – LADIES NIGHT!

logo-ny-450

Jobber for å skape unike konsert- og teateropplevelser rundt i landet. Underholdning er vår lidenskap og de siste årene har vi fått jobbet med noen av Norges største og mest folkekjære artister.

@ 2023 Mikrofonen

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende prat!

Mikrofonen | St. Olavsgate 32 | 0166 Oslo | post@mikrofonen.no