Marianne Krogness

Marianne Krogness

Gled deg til et møte med en folkekjær og humørfylt kvinne! For mange vil hun nok forbli Sandra Salamander fra Pelle Parafins Bøljeband eller Shell-dama fra reklamen. Likevel er hun en artist med utallige fasetter!

Marianne tar oppdrag som underholder for næringslivet og i private sammenhenger. Hennes spesialitet er å skreddersy innslagene i samarbeid med oppdragsgiver, og hun er i tillegg flittig brukt som konferansier ved store arrangementer innen både privat og offentlig sektor. Med humor som våpen sørger hun for å holde en rød tråd gjennom hele arrangementet.

logo-ny-450

Jobber for å skape unike konsert- og teateropplevelser rundt i landet. Underholdning er vår lidenskap og de siste årene har vi fått jobbet med noen av Norges største og mest folkekjære artister.

@ 2023 Mikrofonen

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende prat!

Mikrofonen | St. Olavsgate 32 | 0166 Oslo | post@mikrofonen.no