Maj Britt Andersen

Maj Britt Andersen

Tro det eller ei, men det er altså 40 år siden Maj Britt Andersen debuterte som plateartist. Mer eller mindre uten stans siden 1975 har Maj Britt beriket stadig nye generasjoner med sitt talent. Karrieren fra starten og frem til i dag forteller oss hvor viktig hun har vært – og er.

Maj Britt Andersen vokste opp i et hjem fylt av musikk og startet sin karriere som seksåring i sangkoret Unge røster. Etter dette har hun medvirket i et hav av musikalske band konstellasjoner, gitt ut en rekke plater, samt medvirket i en rekke teater- og revyforestillinger.

Andersen har bidratt til å heve standarden på norske barneplater. Oppskriften er nærhet, munterhet, bruk av dialekt, gode musikere og en musikalsk innpakning som er både nynnbar og oppfinnsom! Det er en stor glede for oss å få samarbeide  med selveste Maj Britt Andersen. 

Aktuell med:

– “Onger er rare” – mars-okt 2023

– “Julegleder”, en julekonsert for hele familien desember 2023

logo-ny-450

Jobber for å skape unike konsert- og teateropplevelser rundt i landet. Underholdning er vår lidenskap og de siste årene har vi fått jobbet med noen av Norges største og mest folkekjære artister.

@ 2023 Mikrofonen

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende prat!

Mikrofonen | St. Olavsgate 32 | 0166 Oslo | post@mikrofonen.no