Karsten Blomvik

Karsten Blomvik

Karsten er komiker, Youtuber og programleder. Han har lang fartstid som stand up-komiker både i Norge og Nederland. I 2020 begynte han som programleder i “4ETG” i NRK, og har siden høsten 2022 vært programleder i “P3 Morgen”.

Han ledet også “P3-aksjonen” i 2022. Han har vært med på to sesonger av “GYM” på NRK hvor hans enorme konkurranseinstinkt til slutt sikret han seieren. Han er en etablert komiker på scenen og er en del av årets “Julelatter”. Karsten er utdannet IT ingeniør.

logo-ny-450

Jobber for å skape unike konsert- og teateropplevelser rundt i landet. Underholdning er vår lidenskap og de siste årene har vi fått jobbet med noen av Norges største og mest folkekjære artister.

@ 2023 Mikrofonen

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende prat!

Mikrofonen | St. Olavsgate 32 | 0166 Oslo | post@mikrofonen.no