Jan Rune Holdhus

Jan Rune Holdhus

Komikeren fra Sandnes er den fødte entertainer som med sin frekkhet vil gi deg latter og valuta for hvert minutt han står på scenen. Du kan velge mellom å booke Jan Rune som seg selv eller som June, eller hva med å kjøre konferansier rollen slik at du får både i pose og sekk.

Jan Rune elsker å bruke ordet “fabulous” og det er nettopp det han er, han er helt fantastisk! Kort fortalt er Jan Rune: Sprudlende, inkluderende som leverer variert materiale med en løssluppen og ironisk sjarm.

Sammen med gitarist eller pianist komplimenterer han tekstene sine med musikk og sang. Jan Rune spiller på å engasjere og begeistre sitt publikum med underfundige skildringer hva angår det meste man opplever i hverdagen.

Han har høstet stor suksess med rollefiguren «June Kommune» som er serviceleder i sin egne kommune. Rollefiguren gikk viralt og ble så populært at det ble satt opp en egen forestilling i Stavangeren som den siste tiden har solgt til fulle saler og mange ekstraforestillinger.

Jan Rune kan bookes med innslag eller som konferansier, for de som ønsker en forestilling med lengre varighet og større produksjon er også dette mulig.

logo-ny-450

Jobber for å skape unike konsert- og teateropplevelser rundt i landet. Underholdning er vår lidenskap og de siste årene har vi fått jobbet med noen av Norges største og mest folkekjære artister.

@ 2023 Mikrofonen

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende prat!

Mikrofonen | St. Olavsgate 32 | 0166 Oslo | post@mikrofonen.no