Anne-Kat Hærland

Anne-Kat Hærland

Anne Kats frekke komikk får publikum til å både le og tenke. Bevæpnet med sin egen irritasjon skyter hun fra hoften og sabler ned alt hun anser for å være fordummende og latterlig.

Hun går like gjerne til angrep på politikere som bloggere, spytter på konvensjoner og ler av meningsløs moral. Hennes totalt manglende vilje til å la noe eller noen være hellig får folk til å vri seg av latter, uansett hvor i landet hun måtte opptre.

Anne-Kat. har satt opp hele fem soloforestillinger, fra “Jeg er ikke Dina” i 2003 til «Gudbedre» i 2016. Hun er kjent fra en rekke tv- og radioprogrammer på NRK, bl.a. “Nytt på nytt,” ”Bla bla bla” og “Lyngbø og Hærlands Big Bang”. Hun er en dekorert komiker og kan skilte med priser som blant annet ”Publikumsprisen” på Gullruten i 2007 og ”Beste Stand Up” på Komiprisen i 2003, 2006 og 2009. Akkurat nå er hun aktuell med “Ladies Night – humorgalla”.

logo-ny-450

Jobber for å skape unike konsert- og teateropplevelser rundt i landet. Underholdning er vår lidenskap og de siste årene har vi fått jobbet med noen av Norges største og mest folkekjære artister.

@ 2023 Mikrofonen

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende prat!

Mikrofonen | St. Olavsgate 32 | 0166 Oslo | post@mikrofonen.no