Tredje sangbok

Tredje sangbok

Maj Britt Andersen, Lars Saabye Christensen og Geir Holmsen

Maj Britt Andersen, Lars Saabye Christensen og Geir Holmsen slapp nylig avsluttende kapittel i KORK-trilogien og deres unike samarbeid. 9. mars kan trioen oppleves live hos oss!

«Sammen har de skapt sin helt egen sjanger» skrev musikkjournalist legende Tor Hammerø i Nettavisen om albumet – og kastet sekser på terningen. «Tredje Sangbok» er enden på et helt spesielt musikalsk bånd mellom tre mennesker, som også er tre av Norges sterkeste navn innen sine felt. Med Andersens nydelige stemme og formidlingsevne, Christensen sine formidable språklige bilder og Holmsen sine vidunderlige komposisjoner; er det ingen tvil om at dette samarbeidet går rett inn i historiebøkene.

For «Et stille sted» og «Et snev av evig» i fikk de flere spellemannsnominasjoner. «Tredje Sangbok» er et selvstendig verk, som bærer med seg klangen fra de to første utgivelsene. De tidligere kapitlene har allerede gitt lytterne en helt spesiell mulighet til å reflektere, med Christensens eksepsjonelle penn har han skrevet gjenkjennelige og gripende tekster. Det avsluttende kapittelet i trilogien er intet unntak, og denne gangen tar forfatteren tekstene i en dypere retning.

Ensemblet består av Ivar Anton Waagaard ved flygelet, Frida Fredrikke Waaler Wærvågen på cello, Christian Lundqvist på slagverk, Daniela Reyes Holmsen på akkordion og Geir Holmsen på kontrabass.

  • 7.3.24 Gjøvik kino & scene
  • 9.3.24 Modum kulturhus
logo-ny-450

Jobber for å skape unike konsert- og teateropplevelser rundt i landet. Underholdning er vår lidenskap og de siste årene har vi fått jobbet med noen av Norges største og mest folkekjære artister.

@ 2023 Mikrofonen

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende prat!

Mikrofonen | St. Olavsgate 32 | 0166 Oslo | post@mikrofonen.no