Espen Hana

Espen Hana

Espen har hatt ulike roller på Rogaland teater, medvirket i Den Nationale Scene, medvirket i Grand Prix, hatt utallige firma-event bak seg, samt spilt i en rekke TV serier og film.

Mulighetene er mange og vi nevner alt fra musikalske innslag tilknyttet middagen til minikonsert. Han kan også være konferansier eller kjøre fullt soloshow. Fellesnevneren uansett format vil man oppleve lun stemming som krysser piano med sang og morsomme historier underveis.

Espen innehar musikalitet på øverste nivå, han har en innlevelse de fleste misunner han og sine historier bærer preg av humor. Det blir god stemning, påfyll av ettertanke og historier du kanskje ikke har hørt før.

Dette er multikunstneren som også kan skreddersy en kveld for ditt firma. Han har lang erfaring som konferansier i ulike anledninger, som oftest i kombinasjon med musikalske innslag underveis.

logo-ny-450

Jobber for å skape unike konsert- og teateropplevelser rundt i landet. Underholdning er vår lidenskap og de siste årene har vi fått jobbet med noen av Norges største og mest folkekjære artister.

@ 2023 Mikrofonen

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende prat!

Mikrofonen | St. Olavsgate 32 | 0166 Oslo | post@mikrofonen.no