To gode venner

To gode venner

Mia Gundersen & Espen Hana

Endelig er de tilbake og nå som to gode venner!

I 2021 satt Mia og Espen opp forestillingen “Endelig sammen igjen” som mottok strålende tilbakemeldinger, nå kommer de med en oppfølger. Denne gangen skal de blant annet ta for seg mann- og kvinneproblematikken, det blir musikalske innslag fra karrieren (så langt) og mye humor. I fjor ga de også ut duetten “Morer” og denne vil dere selvsagt få oppleve i forestillingen med to av Rogaland´s mest folkekjære artister. Mer sier vi ikke, for man vet aldri hva som skjer på scenen når Mia og Espen entrer scenen sammen!

logo-ny-450

Jobber for å skape unike konsert- og teateropplevelser rundt i landet. Underholdning er vår lidenskap og de siste årene har vi fått jobbet med noen av Norges største og mest folkekjære artister.

@ 2023 Mikrofonen

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende prat!

Mikrofonen | St. Olavsgate 32 | 0166 Oslo | post@mikrofonen.no