Årets store Humorgalla

Årets store Humorgalla

Hjertelig velkommen til en stjernespekket humoraften hvor du får oppleve noen av Norges beste komikere sammen på scenen, ONE NIGHT ONLY!

Anne-Kat Hærland, Lisa Tønne, Rigmor Galtung, Therese Alvseike, Pernille Haaland, Ahmed Mamow, Erlend Elias, Ole Fotland, Vidar Hodnekvam og Veronica Simone Fjeld.

  • 11. nov – Grieghallen, Bergen
  • 18. nov – KRS LIVE, Kristiansand
  • 25. nov – Stavanger Konserthus + ekstra forestilling
  • 29. nov – Sentrum Scene, Oslo

Så ta med deg dine kollegaer, venner, din mann og gjerne mor og far. Ladies Night, det beste av det beste fra humor Norge. ONE NIGHT ONLY.

OG på scenen gjennom hele kvelden, DJ Margaret Berger!!

Sees vi?

Lisa Tønne, Jan Rune Holdhus, Janne Formoe, Veronica Simone, Karsten Blomvik, Pernille Haaland og Rigmor Galtung – Hjertelig velkommen til årets store humorgalla i Stavanger.

På scenen står sju av landets morsomste komikere, klar for en kveld fylt med latter og glede. Ta med deg dine venner, din mann og gjerne mor og far. Ladies Night, det beste av det beste fra humor Norge.
One night only.

Lisa Tønne

Lisa er et humorfenomen som trollbinder publikum hver gang hun åpner kjeften
Lisa er uredd, spontan, kjapp i replikken og innehar en gudbenådet evne til å harselere med det meste. I løpet av sin innholdsrike karriere har hun oppnådd tilnærmet alt en komiker kan drømme om. Hun debuterte som standupkomiker i 1999, og ble tildelt Årets nykommer under Komiprisen 2002, samt Årets kvinnelige artist under Komiprisen 2005. Hennes forestilling “Ali Reza – Atter en Konge” var åpningsshowet på Latter i 2004 og høstet strålende kritikker og fulle hus. Siden den gang har hun vært med på Julelatter og Sommerlatter, og de siste årene har hun satt opp to store show på hovedscenen, henholdsvis “Tusvik & Tønne skammer seg” (2015) og “Tusvik & Tønne på Oppdragelsesreise” (2017)

Jan Rune Holdhus

Komikeren fra Sandnes er den fødte entertainer som med sin frekkhet vil gi deg latter og valuta for hvert minutt han står på scenen. Jan Rune elsker å bruke ordet “fabulous” og det er nettopp det han er, han er helt fantastisk! Kort fortalt er Jan Rune: Sprudlende, inkluderende som leverer variert materiale med en løssluppen og ironisk sjarm. Han har høstet stor suksess med rollefiguren «June Kommune» som er serviceleder i sin egne kommune. Rollefiguren gikk viralt og ble så populært at det ble satt opp en egen forestilling i Stavangeren som den siste tiden har solgt til fulle saler og mange ekstraforestillinger.

Janne Formoe

Janne er utdannet ved Statens Teaterhøgskole. Etter endt utdannelse ble hun engasjert ved flere av landets største scener; Teater Ibsen, Trøndelag Teater og Nationaltheatret. Janne debuterte allerede som niåring, og har mange års erfaring innen teater, film og TV-produksjoner. Janne ble for alvor kjent gjennom Morten Tyldums spillefilm Buddy i 2003 og nøt året etter stor suksess med enkvinneshowet Neverending Story. Hun er blant annet kjent fra TV-serien Neste Sommer, hvor hun har vært sentral i samtlige av seriens sesonger, og som dommer i Norske Talenter på TV 2. Hun har også medvirket i barnefilmene om Karsten og Petra, spillefilmen Fjols til Fjells, samt TV-serien Farfar på TV 2. Våren 2022 ledet Janne underholdningsprogrammet «Drag me out» som ble vist på Discovery+.

Veronica Simone

Med et herlig glimt i øyet har Veronica Simoné Fjeld gjort suksess som reporter og programleder i TV Vest gjennom 15 år. Hun har de siste åtte årene gjort seg bemerket som påvirker under pseudonymet Yummymummy, og er en tydelig stemme i debatten om hvilke krefter som påvirker barn og unge negativt i sosiale medier. Hun har testet podkast som kommunikasjonsflate, skrevet bestselgeren «Du er fantastisk» og solgt over 15 000 billetter til sitt one woman show «NATURLIGvis». Veronica Simoné Fjeld fikk dessuten journalistprisen for sin dokuserie #yummymummy, som ble sendt på TV Vest i 2015.

Karsten Blomvik

Karsten er youtuber, programleder og Stand-up komiker. Kommer fra Sola og gjort stor suksesss i Nrk`s 4ETG. Akkurat nå er han programleder i “P3 Morgen” og vi gleder oss stort til Karsten entrer scenen på hjemmebane i Stavanger.

Pernille Haaland

Pernille er en allsidig britisk/norsk skuespiller, konferansier, stand-up komiker og manusforfatter.

Pernille har drevet med standup siden 2016 og har en bred erfaring. I London har hun opptrådt på The Comedy Store, Top Secret Comedy Club, Leicester Square Theatre, Soho Theatre og turnert Europa med solo show «Resting Confused Face». Hun har også deltatt med solo show i Edinburgh Fringe Comedy festivalen, 6 år på rad.

I 2020 flyttet hun til Oslo og har siden turnert over hele Norge

Rigmor Galtung

Norges første kvinnelige stand-up komiker. Leverer sårbare og morsomme vitser til mye latter og aha-opplevelser. Rigmor Galtung er et fyrverkeri både på og utenfor scenen! På 1-2-3 kan Rigmor gå fra å være Siv Jensen til Erna Solberg. Men Rigmor har også en alvorlig side som handler om motgang og mestring, og med en magisk evne til å trollbinde publikum, fremkaller hun både latter og tårer.

Billetter: https://www.stavanger-konserthus.no/event/ladies-night/?fbclid=IwAR2xO1fIKYs3nrGY_ZP9VLA8Uikr77UBzirPxDb5FQ9ib1jxs1-wlLVUeAw

logo-ny-450

Jobber for å skape unike konsert- og teateropplevelser rundt i landet. Underholdning er vår lidenskap og de siste årene har vi fått jobbet med noen av Norges største og mest folkekjære artister.

@ 2023 Mikrofonen

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende prat!

Mikrofonen | St. Olavsgate 32 | 0166 Oslo | post@mikrofonen.no