ERLEND ELIAS

ERLEND ELIAS

Erlend Elias` har spesialisert flere foredrag til sine mangfoldige kunder de siste 10 årene. Vi har opplevd at de favner bredt og er anvendelige i forskjellige settinger, men vi har da noen som spesielt går igjen.

Erlend Elias har egne foredrag om: «Psykisk helse», «Identitet», «Inkludering og utenforskap», «Trender og kropp» «Veien til lykke», «En ny start» og «Trender og mote» – Foredragene passer til alt fra veldedige organisasjoner og privat næringsliv til skole, kommune, stiftelser, idrettslag m.mere.

  • Motivasjonsforedrag «En ny start»: Er fortellingen om en ung gutt som tidlig oppdaget han var annerledes, ble utsatt for overgrep, fikk kreft, opplevde død og samlivsbrudd: men står her i dag. Fokus er å motivere deltagerne til å se at det alltid finnes et lys i enden av tunnelen.
  • «Veien til lykke» er et foredrag om den lykkefølelsen vi alle jager både i hverdagen og på sosiale medier. Erlend forteller fra et eget perspektiv hva han trodde lykke var før, og hvor feil han tok. Her ser man Erlend på det laveste i 2019, da var han 120 kilo tung og døden nær. Og i dag når han har fått et nytt syn på livet, lykke og har mistet cirka halve kroppsvekten.
  • «Psykisk helse», «Mobbing», «Inkludering utenforskap» er alle foredrag som passer veldig godt i seriøse settinger, skoler, veldedige organisasjoner og for helsevesenet. Foredraget «Psykisk helse» tar for seg Erlends egne erfaringer både med helsevesenet, selvmordstanker og psykisk helse. Foredraget ble holdt med stor suksess på «Nasjonal Helsekonferanse» i Narvik i 2023 foran fagtopper i helsesektoren, helseministeren osv til trampeklapp og gråt i publikum. Det ble etter det modifisert litt og tatt videre til videregående, ungdomsforeninger og Kirkens SOS samme vår med lignende respons.
  • «Trender og kropp» og «Identitet» kan gå både som fashion/mote foredrag, men også om det å være trygg i seg selv – og uttrykke det gjennom klær og væremåte.

Vi er også åpne for å tilpasse foredragene litt til oppdragsgiver – slik at det går hånd i hanske med det kunden ønsker seg, her har vi bare en åpen dialog.

logo-ny-450

Jobber for å skape unike konsert- og teateropplevelser rundt i landet. Underholdning er vår lidenskap og de siste årene har vi fått jobbet med noen av Norges største og mest folkekjære artister.

@ 2023 Mikrofonen

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende prat!

Mikrofonen | St. Olavsgate 32 | 0166 Oslo | post@mikrofonen.no