Mia Gundersen & Espen Hana

Mia Gundersen & Espen Hana

En musikalsk kabaret med Mia Gundersen og Espen Hana

I 2021 satt de opp forestillingen “Endelig sammen igjen” som mottok strålende tilbakemeldinger, nå kommer de med en oppfølger. Denne gangen skal de blant annet ta for seg mann- og kvinneproblematikken, det blir musikalske innslag fra karrieren (så langt) og mye humor. I fjor ga de også ut duetten “Morer” og denne vil dere selvsagt få oppleve i forestillingen med to av Rogaland´s mest folkekjære artister. Mer sier vi ikke, for man vet aldri hva som skjer på scenen når Mia og Espen entrer scenen sammen!

Hjertelig velkommen !

  • 03.11.23 Hvelvet Bryne
  • 10.11.23 Ogna Scene, Grønefed kulturtun
  • 11.11.23 Tynset kulturhus
  • 23.11.23 Fiskepiren, Stavanger
  • 03.02.24 Eigersund kulturhus

@ 2023 Mikrofonen

by-breyholtz-white